Σχετικά Με Την Εταιρεία Μας

Οι επιχειρήσεις της οικογένειας Κεϊβανίδη ξεκίνησαν το 1975 στο χώρο των συρματουργικών προϊόντων ως παραγωγική μονάδα, διανύοντας μια σταθερή και αναπτυσσόμενη πορεία 40 ετών.

Η Εταιρεία έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της, εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με χαλυβουργικά και συρματουργικά προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις
 σε κάθε ανάγκη.

Συνεχίζοντας την ιδρυτική γραμμή, η εταιρεία προχωρά συνεχώς σε επενδύσεις με σκοπό την καθετοποίηση των παραγόμενων προϊόντων της, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα τους και την άμεση διαθεσιμότητα αυτών, για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.  

Σύνθημα μας "Με Στόχο Την Εξυπηρέτηση Σας"

Εγκαταστάσεις  Logistics - Παραγωγικές Μονάδες

Για την καλύτερη και πιο άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, η εταιρεία διαθέτει κέντρα διανομής στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, πολύ κοντά στα πρακτορεία μεταφορών και στα εμπορικά λιμάνια.
Διαθέτει επίσης ένα ιδιόκτητο στόλο 12 γερανοφόρων φορτηγών αυτοκινήτων καθώς επίσης και πληθώρα συνεργατών στο χώρο των μεταφορών,  εξυπηρετώντας άμεσα τις παραγγελίες της σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει δύο ξεχωριστές παραγωγικές μονάδες στο Σχηματάρι Βοιωτίας καθώς και στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη οι οποίες παράγουν σχεδόν όλα τα προϊόντα της που αφορούν τον συρματουργικό τομέα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Στις εγκαταστάσεις μας στο Σχηματάρι παράγονται πλέγματα σε φύλλα και σε ρολά, σύρματα μαύρα κλαιρ και καμμένα, αγκαθωτά πλέγματα, δικτυωτά πλέγματα, πονταριστά πλέγματα, κονσερτίνες, σύρματα σε ρολάκια των 2kg, σύρματα χορτοδεσίας, μπομπίνες ανακυκλώσεων, ευθύγραμμα γαλβανισμένα και μαύρα λεία και ραβδωτά, συνδέσμους για σωλήνες κ.α. Επίσης διαθέτει τμήμα κοπής σιδήρου οικοδομής απο κουλούρα καθώς και τμήμα κατασκευής sidenet (φόρμες οπλισμού).
Στις εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου παράγονται πλέγματα σε φύλλα, δικτυωτά πλέγματα, αγκαθωτά πλέγματα, σύρματα χορτοδεσίας και μπομπίνες, ευθύγραμμα σύρματα λεία και ραβδωτά κ.α.


Η Εταιρεία

aaaaaaaaaaaaiii